Eiendomsmegling – Få bistand av en profesjonell eiendomsmegler

houseSelge eiendom: Å selge bolig er en omfattende og krevende prosess. Vi i Advokathuset Nord har over lang tid jobbet møysommelig med å finne en oppskrift som eiendomsmegler, der prosessen gjøres mest mulig effektiv, samtidig som vi oppnår høyest mulig pris for boligen. Å ta kontakt med oss i forbindelse med salg skal lønne seg!

Vi holder til på Finnsnes i Lenvik kommune, men bistår også de andre Midt-Troms- kommunene; Bardu, Målselv, Sørreisa, Torsken, Tranøy, Berg, Salangen og Lavangen med våre tjenester som eiendomsmegler.

Som eiendomsmegler kommer vi med anbefalinger på hvordan salgsforberedelser, markedsføring og rådgivning skal skje slik at alle parter blir ivaretatt på en optimal måte. Vår grunntanke er at det skal være kvalitet i alle ledd gjennom salgsprosessen.

Ved salg av eiendom skal vi være ditt naturlige valg og vi lover å bruke vår kunnskap, ferdigheter og evner for å oppnå best mulig resultat. Vi gir oss ikke før våre kunder er fornøyd.

Ingen kjenner eiendommen bedre enn eieren. Derfor bruker Advokathuset Nord tid sammen med deg for å presentere boligen din best mulig i annonser og salgsprospekt. Dette for å få frem mest og best mulig informasjon til interessenter slik at de kan ta en beslutning på best mulig grunnlag.

Kontakt oss i dag hvis du ønsker mer informasjon fra en profesjonell eiendomsmegler!